Masaj Totally ZEN

Preț 500 RON

Loading...

Confort și răsfăț din cap până în picioare – aceasta este senzația pe care o vei experimenta atunci când încerci masajul Totally Zen la Buddha Spa Studio.

În completarea masajului corporal de relaxare, am adaugat tratamentul facial unisex de hidratare și luminozitate realizat cu produsele Babor pentru ca tu sa te bucuri de o veritabilă experiență spa. La final, terapeutele noastre vor realiza o sesiune de reflexoterapie, sporind astfel capacitatea naturală de vindecare și regenerare a corpului tău.

Conceput ca un protocol de relaxare desăvârșit, masajul Totally Zen te va face să redescoperi relaxarea și beneficiile terapeutice și de ordin estetic ale masajului într-o singură ședință.
Acest tratament include produse de ingrijire si tratament facial / corporal clean & vegane din gama premium Babor. Pentru ca tu sa te bucuri de o veritabila experienta aromaterapeutica si relaxanta, am selectat o colectie de produse inspirata din aromele, texturile si parfumul naturii, oceanului si pamantului, imbogatite cu extract de CBD Oil si complex de celule STEM vegetale, care te vor ajuta sa te bucuri de experienta SPA dusa la urmatorul nivel.
Shopping Cart
Scroll to Top

Programul nostru de sărbători

Sărbători Fericite!