rezervă-ți masajul preferat

Alege unul din masajele asiatice disponibile la Buddha SPA din zona Dorobanți și descoperă beneficiile relaxării după o zi istovitoare.

Masaj Buddha SPA Signature​

Cele mai bune tehnici ale masajului asiatic sunt acum combinate cu beneficiile oferite de aromaterapie corpului pentru a fi răsfăţat şi relaxat, în timp ce experimentează un mix de mişcări şi modalităţi de vindecare diferite.

Masaj cu bete de bambus

O combinaţie perfect echilibrată de mişcări şi elemente menite să armonizeze corpul, în timp ce îi acordă toate premisele pentru a-şi îmbunătăţi forma.

Masaj cu pietre vulcanice

Experimentează metoda tradiţională de masaj cu roci vulcanice, pentru a-ţi celebra corpul şi a-i restaura capacitatea de a se regenera prin intermediul somnului profund şi revigorant.

Masaj deep tissue

Obiectivul acestui masaj este acela de a elimina tensiunea din muschi în profunzime. O tehnică eficientă, care presupune mişcări mai degrabă robuste, Masajul Deep Tissue ajută corpul să elibereze toxinele şi acidul lactic chiar şi din ligamentele şi tendoanele care prezintă riscul de a fi inflamate.

Masaj herbal ball

Unul dintre beneficiile esenţiale oferite de Masajul Herbal Ball este cel al restaurării echilibrului Chi-ului din organism, prin intermediul celor şase plante diferite din interiorul bilei de bumbac utilizate în cadrul acestei tehnici.

Masaj la patru mâini

Experienţa supremă atunci când vine vorba despre relaxarea corpului este Masajul la Patru Mâini, un regal al tehnicilor asiatice puse în practică de doi terapeuţi, care simultan oferă cele mai bune premise de recuperare.

Masaj shiatsu

Aceste tehnici orientale utilizează în principal degetele, cu precădere policele, pentru aplicarea presiunii asupra unor puncte strategice din corp, iar mişcările specifice pot fi executate atât cu sau fără ulei de masaj, în funcţie de preferinţe.

Masaj suedez

Recomandate pentru începătorii în tainele masajului, aceste tehnici sunt ideale pentru relaxarea musculară şi eliminarea stresului. Printre multiplele beneficii oferite de Masajul Suedez se numară şi îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi implicit oxigenarea celulelor.

Masajul pentru relaxarea spatelui, capului şi umerilor

Un masaj foarte eficient pentru relaxarea părţilor corpului care de obicei sunt afectate de stres sau o poziţie nepotrivită de somn, această tehnică reprezintă remediul ideal pentru obţinerea relaxării mult dorite.

Masaj tradițional hilot

O terapie eficientă care îşi are rădăcinile în cultura tradiţională din Filipine, Masajul Hilot este realizat prin utilizarea unui ulei preîncălzit din plante, care odată aplicat va determina creşterea energiei corpului şi va îndepărta blocajele.

Masaj prenatal

O experienţă unică în fiecare aspect al său, perioada sarcinii atrage după sine şi o serie de nevoi speciale odată cu transformările esenţiale traversate de corp în această etapă.

Masaj pentru cupluri

Masajul Pentru Cupluri este alegerea ideală pentru cei care aleg să îşi sărbătorească dragostea şi să îşi răsfete trupurile. Cu ajutorul terapeuţilor noştri, veţi putea experimenta ce tip de masaj doriţi şi opta pentru relaxare sau tonifiere, în funcţie de preferinţe.

Masaj pentru copii

Stresul a devenit un factor important chiar şi pentru copiii noştri, care sunt direct afectaţi de consecinţele sale. Buddha Spa Studio a conceput astfel un masaj special, care îmbină relaxarea, cu susţinerea unei dezvoltări armonioase a corpului şi chiar îmbunătăţirea tiparului de somn al copiilor.

Masaj cu ulei aromatizat încălzit din lumânare​

O adevărată încântare pentru simţuri graţie elementelor sale specifice aromaterapiei, Masajul cu ulei încălzit din lumânare oferă un tratament deopotrivă relaxant şi stimulant.

Reflexoterapie

O tehnică special dezvoltată pentru aplicarea presiunii asupra unor puncte cheie ale mâinilor şi picioarelor, cu obiectivul de a preveni şi trata dezechilibrele din organism, Reflexologia foloseşte aceleaşi principii ca acupunctura.

Masaj facial și tratament cosmetic

Tratamentul nostru va asigura un mix perfect echilibrat între tehnică şi produse de calitate, totul pentru a vă lumina faţa şi a va oferi un aspect tânar. Cu ajutorul formulei noastre de rejuvenare, Tratamentul Cosmetic Facial va stimula creşterea unor noi celule de piele.

Tratament facial premium

Dezvoltat în jurul protocolului de tratament cosmetic al brandului Klapp, tratamentul Premium Luxury Facial se bazează pe puterea naturală de regenerare a pielii tenului și gâtului prin intermediul ingredientelor active și a tehnicilor de masaj tradițional facial.

Masaj anticelulitic

Un tratament estetic menit să îmbunătățească aspectul corpului, Masajul Anticelulitic ajută la detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor în timpul procesului de netezire a nodulilor adipoşi.

Scrub

Prin folosirea unor elemente abrazive, Scrub-ul este un tratament de bază pentru exfolierea pielii utilizat încă din antichitate pentru regenerarea ţesutului şi facilitarea unei hidratări în profunzime.

Promoții

BUDDHA SPA STUDIO ți-a pregătit cel mai îndrăgit tratament estetic, pachet de 5 ședințe/1h masaj anticelulitic la prețul de 700 ron, menit să îmbunătățească aspectul corpului. Masajul anticelulitic aplicat cu regularitate, va garanta atingerea obiectivelor dorite şi veţi putea obţine o piele fermă şi fină!

În fiecare dimineață, de luni până joi, între orele 10 și 17, poți beneficia de masajul Deep Tissue, la un preț special de numai 150 RON. Rezervă acum și începe ziua cu un masaj perfect!

Aici vei găsi exact ce ai nevoie pentru a-ți recupera echilibrul prin masaj și tratamente asiatice.

George Călinescu 7, (Dorobanți) București, Sectorul 1

© 2021 Buddha Spa 

made with  by adwizzor

Scroll to Top