Masaj Luxury Beauty Ritual

28(1)28(1)
Ritualul de lux al frumuseții
Un ritual de lux pentru înfrumusețare cu masajul luxury beauty.

Dacă ești în căutarea unui ritual complet de relaxare și îngrijire pentru corp și ten, Luxury Beauty Ritual este alegerea potrivită pentru tine.

Acesta îmbină masajul clasic de relaxare cu scrub-ul regenerant și reflexoterapia, în timp ce tenul tău se bucură de un protocol cosmetic premium marca Babor.

Binecunoscuta practică tradițională a exfolierii, folosită încă din antichitate de către nobilime este realizată cu ajutorul scrub-ului pe bază de sare marină fină și zaharuri Babor. Pulberea acestuia extra fina permite exfolierea uscată a pielii, hidratând zona pe parcursul tratamentului.

Folosind mișcări tradiționale specifice de masaj de relaxare și drenaj limfatic, terapeutele noastre îți vor oferi atât un tratament corporal complet, cât și relaxarea și răsfățul tenului la care visai într-o singură ședință. 

Acest tratament include produse de ingrijire si tratament facial / corporal clean & vegane din gama premium Babor. Pentru ca tu sa te bucuri de o veritabila experienta aromaterapeutica si relaxanta, am selectat o colectie de produse inspirata din aromele, texturile si parfumul naturii, oceanului si pamantului, imbogatite cu extract de CBD Oil si complex de celule STEM vegetale, care te vor ajuta sa te bucuri de experienta SPA dusa la urmatorul nivel.

Loading...
Shopping Cart
Scroll to Top

Programul nostru de sărbători

Sărbători Fericite!