Masaj Facial Standard

28(1)28(1)
Reîmprospătare facială- revitalizare și strălucire
Oferiți tenului dumneavoastră o reîmprospătare standard, pentru o piele mai sănătoasă și mai strălucitoare.

Tenul este zona corpului cea mai predispusă la apariția semnelor stresului, oboselii si îmbătrânirii. Alege să previi apariția acestora și să mentii nivelul optim de hidratare si luminozitate al tenului tau cu ajutorul tratamentului universal Buddha Spa Studio.

Terapeutele noastre folosesc protocolul Babor Cleanformance pentru a-ti oferi curatarea, hranirea si vitalitatea de care tenul tau are nevoie. Masajul facial este cunoscut ca una dintre cele mai eficiente metode noninvazive de a reduce vizibil semnele îmbătrânirii și aspectului neplăcut al tenului. Cu ajutorul mișcărilor specifice și a protocolului cosmetic de tratament, terapeuții noștri reușesc să redea elasticitatea, supletea și fermitatea pielii, oferind un efect de lifting si stralucire vizibil chiar la finalul ședinței.

Acest tratament include produse de ingrijire si tratament facial / corporal clean & vegane din gama premium Babor. Pentru ca tu sa te bucuri de o veritabila experienta aromaterapeutica si relaxanta, am selectat o colectie de produse inspirata din aromele, texturile si parfumul naturii, oceanului si pamantului, imbogatite cu extract de CBD Oil si complex de celule STEM vegetale, care te vor ajuta sa te bucuri de experienta SPA dusa la urmatorul nivel.
 
Loading...
Shopping Cart
Scroll to Top

Programul nostru de sărbători

Sărbători Fericite!