Reguli de conduită pentru Buddha Spa Studio

Scopul salonului nostru este să ofere fiecaruia dintre clienții noștri un veritabil moment de relaxare și bună-dispoziție, astfel că impunem respectarea urmatorului set de reguli pentru a asigura o atmosferă propice pentru vizitatorii Buddha Spa Studio.

1.

Recomandăm programarile facute în avans, pe site-ul www.buddhaspa.ro, apelând la ajutorul colegelor noastre pe rețelele de socializare sau sunând la numărul de telefon afișat pe site. Nu putem garanta disponibilitatea locurilor pentru programările făcute pe loc.

2.

Clientii salonului sunt rugati sa ajunga cu aproximativ 15 minute inainte de programare, pentru a avea suficient timp pentru a se pregati intr-un mod corespunzator pentru masaj. Intarzierea va limita durata de timp a tratamentului pentru intervalul de timp programat initial. In cazul in care intervalul de timp ramas dupa intarziere nu permite realizarea masajului, clientul se va reprograma pentru a ne asigura ca ceilalti clienti nu se vor confrunta cu inconveniente pentru decalarea propriei programari.

3.

Va rugam sa notificati terapeutul cu privire la o eventuala conditie fizica precara, boala sau afectiune cu care va confruntati sau daca sunteti insarcinata.

4.

Pentru confortul dumneavoastra, va oferim halate, prosoape, papuci si lenjerie de unica folosinta. Pe parcursul masajului, puteti purta costume de baie. Este necesara purtarea lenjeriei intime de unica folosinta de catre toti barbatii, pe parcursul procedurii de masaj.

5.

Terapeutii nostri va vor acoperi corpul cu ajutorul prosoapelor, descoperind doar zona specifica pe care lucreaza la momentul respectiv.

6.

Recomandam sa nu purtati cu dumneavoastra bijuterii scumpe, bunuri pretioase sau alte obiecte de valoare.

7.

Intervalul de timp pentru fiecare procedura de masaj specificat pe site este aproximativ si poate prezenta modificari.

8.

Pentru a pastra linistea si atmosfera linistita din salon, va rugam sa setati toate dispozitivele mobile sau electronice cu sonerie pe modul silentios.

9.

Orice programare realizata pentru cel putin 3 persoane trebuie anulata cu cel putin 48 de ore inainte de data la care aceasta programare trebuie sa aiba loc.

10.

Prezenta copiilor in salonul nostru este binevenita. Rugamintea noastra este aceea de a respecta linistea si calmul specifice locatiei, pentru a ne bucura cu totii de un autentic moment de relaxare.

11.

In eventualitatea in care doriti ajustarea intensitatii sau a modului in care terapeutii nostri realizeaza masajul, va recomandam sa le comunicati cu toata increderea acest lucru, pentru a ne asigura ca experienta dumneavoastra alaturi de Buddha Spa Studio va fi una desavarsita.

12.

Daca nu doriti sa comunicati pe parcursul masajului, nu va simtiti obligati sa faceti acest lucru. Terapeutele noastre isi vor adapta atitudinea in functie de comportamentul dumneavoastra. Recomandarea noastra este sa va bucurati din plin de un moment de relaxare si liniste.

13.

Comportamentul sau limbajul nepotrivit pe durata procedurii de masaj va atrage dupa sine intreruperea masajului si parasirea de catre terapeut a salonului.

14.

Va rugam sa nu intrati in camera de masaj cu mancare sau bautura.

15.

Va rugam sa folositi accesorile protective special concepute pentru incaltaminte, puse la dispozitia dumneavoastra la intrarea in salon.

16.

Fiecare norma impusa si fiecare actiune a terapeutilor si membrilor personalului nostru sunt stabilite intr-un mod care permite asigurarea confortului si discretiei.

Promoții

BUDDHA SPA STUDIO ți-a pregătit cel mai îndrăgit tratament estetic, pachet de 5 ședințe/1h masaj anticelulitic la prețul de 700 ron, menit să îmbunătățească aspectul corpului. Masajul anticelulitic aplicat cu regularitate, va garanta atingerea obiectivelor dorite şi veţi putea obţine o piele fermă şi fină!

În fiecare dimineață, de luni până joi, între orele 10 și 17, poți beneficia de masajul Deep Tissue, la un preț special de numai 150 RON. Rezervă acum și începe ziua cu un masaj perfect!

  • Home
  • /
  • Reguli Conduita

Aici vei găsi exact ce ai nevoie pentru a-ți recupera echilibrul prin masaj și tratamente asiatice.

George Călinescu 7, (Dorobanți) București, Sectorul 1

© 2021 Buddha Spa 

made with  by adwizzor

Scroll to Top