Reguli de conduită pentru Buddha Spa Studio

Scopul salonului nostru este să ofere fiecaruia dintre clienții noștri un veritabil moment de relaxare și bună-dispoziție, astfel că impunem respectarea urmatorului set de reguli pentru a asigura o atmosferă propice pentru vizitatorii Buddha Spa Studio.

Având în vedere evenimentele recente cu care întreaga lume s-a confruntat, pentru a ne putea relua activitatea în condiții optime de siguranță atât pentru dvs, cât și pentru personalul nostru, impunem un nou regulament de funcționare și conduită pentru salonul nostru, Buddha Spa Studio.

1.

Prezența în salon va fi posibilă doar pe bază de programare

2.

Fiecare client va primi un kit de unică folosință constând în mască , mănuși și botoșei pentru propria să protecție, kit care va fi distribuit gratuit de către persoana care o să vă întâmpine la sosirea în salon.

3.

Așteptarea în spațiul închis este desființată, astfel că veți intra în camera de masaj în cel mai scurt timp de la sosirea în salon.

4.

Am pus la dispoziție o baie complet utilată și dotată cu toate cele necesare pentru a vă putea spăla mâinile și dezinfecta corespunzător înainte de fiecare programare.

5.

Personalul nostru a fost instruit în mod special asupra normelor și măsurilor de siguranță și protecție, astfel că vă rugăm insistent să le ascultați sfaturile și să le urmați recomandările.

6.

Pe parcursul procedurii, atâta timp cât masajul realizat permite acest lucru, vă rugăm să păstrați masca pe față. Excepție va face masajul facial.

7.

Vă sfătuim ca, la finalul serviciului, să achitați costurile cu cardul. În acest fel, atât dvs. cât și noi suntem mai bine protejați. În cazul în care alegeți să achitați cash, persoana responsabilă de încasarea plății dvs va fi nevoită să își schimbe mănușile de protecție la finalul operațiunii.

8.

Am decis să lăsăm o pauza de o oră între programări pentru a putea să dezinfectăm în totalitate fiecare cameră de masaj atât cu lămpi profesionale cu filtru UV și ozon, cât și manual, de către personalul nostru.

9.

Fiecare prosop și halat disponibil în salonul nostru este curățat profesional de către un partener specializat în curățarea și dezinfectarea profesională a textilelor.

10.

În urma recomandărilor primite din partea autorităților, am renunțat la a mai servi băuturi calde în salonul nostru, astfel că, din păcate, va trebui să mai așteptați o perioadă până ce veți putea să vă bucurați din nou de gustul ceaiului nostru albastru. Vom pune însă la dispoziție apă plată în sticle ambalate și sigilate.

11.

În fiecare cameră a salonului nostru vom pune la dispoziție dispersoare de dezinfectant profesional, șervețele umede și șervețele de unică folosință pentru uzul dvs.

12.

Fiecare membru al personalului nostru va fi dotat cu echipament profesional special: mască de protecție, mănuși de protecție, încălțăminte de interior, botoșei de plastic.

13.

În cazul în care vă confruntați cu orice fel de simptome ce pot fi asociate cu cele caracteristice COVID-19, vă rugăm să ne anunțați în prealabil la momentul la care vom confirma în mod telefonic programarea.

Știm că v-a lipsit relaxarea asiatică în această perioadă. Ne dorim să vă oferim aceeași senzație de liniște, armonie și pace chiar și în condițiile actuale, astfel că vom depune toate eforturile pentru ca dvs să vă puteți bucura de experiența Buddha Spa Studio în condiții de siguranță! Pentru orice alte detalii, informații și completări așteptăm apelul dvs la numărul de telefon 0749-11-60-23.
Shopping Cart
Scroll to Top

Programul nostru de sărbători

Sărbători Fericite!