Rezervă-ți masajul preferat

Alege unul din masajele asiatice disponibile la Buddha SPA din zona Dorobanți și descoperă beneficiile relaxării după o zi istovitoare.

Masaj cu bete de bambus

O combinaţie perfect echilibrată de mişcări şi elemente menite să armonizeze corpul, în timp ce îi acordă toate premisele pentru a-şi îmbunătăţi forma.

Masaj cu pietre vulcanice

Experimentează metoda tradiţională de masaj cu roci vulcanice, pentru a-ţi celebra corpul şi a-i restaura capacitatea de a se regenera prin intermediul somnului profund şi revigorant.

Masaj deep tissue

Obiectivul acestui masaj este acela de a elimina tensiunea din muschi în profunzime. O tehnică eficientă, care presupune mişcări mai degrabă robuste, Masajul Deep Tissue ajută corpul să elibereze toxinele şi acidul lactic chiar şi din ligamentele şi tendoanele care prezintă riscul de a fi inflamate.

Masaj herbal ball

Unul dintre beneficiile esenţiale oferite de Masajul Herbal Ball este cel al restaurării echilibrului Chi-ului din organism, prin intermediul celor şase plante diferite din interiorul bilei de bumbac utilizate în cadrul acestei tehnici.

Masaj la patru mâini

Experienţa supremă atunci când vine vorba despre relaxarea corpului este Masajul la Patru Mâini, un regal al tehnicilor asiatice puse în practică de doi terapeuţi, care simultan oferă cele mai bune premise de recuperare.

Masaj cu ventuze încălzite

Cunoscută și sub numele de Cupping Therapy, aceasta este tehnica preferată a sportivilor, persoanele suferind de oboseală, contracturi și dureri cronice, ajutând organismul la recuperarea după efort și durere.

Masaj cu ulei aromatizat încălzit

O adevărată încântare pentru simţuri graţie elementelor sale specifice aromaterapiei, Masajul cu ulei încălzit din lumânare oferă un tratament deopotrivă relaxant şi stimulant.

Masaj shiatsu

Aceste tehnici orientale utilizează în principal degetele, cu precădere policele, pentru aplicarea presiunii asupra unor puncte strategice din corp, iar mişcările specifice pot fi executate atât cu sau fără ulei de masaj, în funcţie de preferinţe.

Masaj suedez

Recomandate pentru începătorii în tainele masajului, aceste tehnici sunt ideale pentru relaxarea musculară şi eliminarea stresului. Printre multiplele beneficii oferite de Masajul Suedez se numară şi îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi implicit oxigenarea celulelor.

Masajul pentru relaxarea spatelui, capului şi umerilor

Un masaj foarte eficient pentru relaxarea părţilor corpului care de obicei sunt afectate de stres sau o poziţie nepotrivită de somn, această tehnică reprezintă remediul ideal pentru obţinerea relaxării mult dorite.

Masaj tradițional hilot

O terapie eficientă care îşi are rădăcinile în cultura tradiţională din Filipine, Masajul Hilot este realizat prin utilizarea unui ulei preîncălzit din plante, care odată aplicat va determina creşterea energiei corpului şi va îndepărta blocajele.

Masaj prenatal

O experienţă unică în fiecare aspect al său, perioada sarcinii atrage după sine şi o serie de nevoi speciale odată cu transformările esenţiale traversate de corp în această etapă.

Masaj pentru cupluri

Masajul Pentru Cupluri este alegerea ideală pentru cei care aleg să îşi sărbătorească dragostea şi să îşi răsfete trupurile. Cu ajutorul terapeuţilor noştri, veţi putea experimenta ce tip de masaj doriţi şi opta pentru relaxare sau tonifiere, în funcţie de preferinţe.

Masaj Facial Standard

Terapeutele noastre folosesc protocolul Babor Cleanformance pentru a-ti oferi curatarea, hranirea si vitalitatea de care tenul tau are nevoie. Masajul facial este cunoscut ca una dintre cele mai eficiente metode noninvazive de a reduce vizibil semnele îmbătrânirii și aspectului neplăcut al tenului.

Masaj Facial Premium

Îmbină îngrijirea de lux a tenului cu tradiția masajului asiatic. Acest tratament complex reprezinta rasfatul suprem pentru tenul tau. Combinand produsele din gama premium Babor Cleanformance si miscarile specifice de drenaj limfatic si lifting, terapeutele noastre iti ofera o experienta luxurianta de rasfat pentru tenul tau.

Scrub şi masaj de relaxare

Masajul incepe cu etapa exfolierii corporale realizata cu ajutorul unui scrub fin pe baza de saruri marine si zaharuri, la finalul caruia aplicam o is de hidratare si fermitate.

Sporim absorbtia sa in piele, relaxam musculatura si eliberam tensiunea acumulata cu ajutorul masajului clasic de relaxare.

Masaj pentru copii

Stresul a devenit un factor important chiar şi pentru copiii noştri, care sunt direct afectaţi de consecinţele sale. Buddha Spa Studio a conceput astfel un masaj special, care îmbină relaxarea, cu susţinerea unei dezvoltări armonioase a corpului şi chiar îmbunătăţirea tiparului de somn al copiilor.

Reflexoterapie

O tehnică special dezvoltată pentru aplicarea presiunii asupra unor puncte cheie ale mâinilor şi picioarelor, cu obiectivul de a preveni şi trata dezechilibrele din organism, Reflexologia foloseşte aceleaşi principii ca acupunctura.

Masaj anticelulitic

Un tratament estetic menit să îmbunătățească aspectul corpului, Masajul Anticelulitic ajută la detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor în timpul procesului de netezire a nodulilor adipoşi.
Shopping Cart
Scroll to Top

Programul nostru de sărbători

Sărbători Fericite!