Masaj pentru cupluri

preț 400 RON

Loading...

O experienţă relaxantă, într-o atmosferă intimă şi încântătoare, Masajul Pentru Cupluri este alegerea ideală pentru cei care aleg să îşi sărbătorească dragostea şi să îşi răsfete trupurile. Cu ajutorul terapeutilor noștri, veți putea experimenta masajul tradițional asiatic de relaxare, alături de partenerul vostru!

Beneficiile masajului traditional asiatic sunt extrem de cunoscute la nivel mondial. Intr-o societate dominata de stres, tensiune, epuizare si ore de munca peste program, masajul asiatic reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de a elimina efectul tuturor acestor factori nocivi din corpul si mintea ta.

Terapeutii nostri asiatici iti garanteaza faptul ca, dupa o sedinta de masaj, corpul tau se va simti revigorat si odihnit, mintea ta va fi limpede iar toate acele ganduri care nu te lasau sa te relaxezi vor fi acum de mult uitate. Masajul de cuplu este varianta ideala de a petrece timp de calitate alaturi de partenerul tau. Sesiunile de masaj in doi reprezinta ocazia perfecta pentru a va relaxa, detensiona si bucura de liniste, pace si calm impreuna.

Camera noastra pentru masaj de cuplu a fost conceputa special pentru ca tu si partenerul tau sa va bucurati de confort, intimitate si sa puteti patrunde cu usurinta in atmosfera tipic asiatica. Ambianta, parfumul de camera, muzica in surdina, decorul, halatele noastre pufoase si personalul asiatic sunt aici pentru a va oferi o veritabila experienta demna de un spa cufundat in jungla asiatica, chiar aici, in centrul orasului.

Timp de o ora, terapeutii Buddha Spa Studio vor realiza un masaj de relaxare folosind uleiuri aromate alese de catre voi, personalizand fiecare etapa a masajului clasic in functie de dorintele voastre.

La finalul sedintei de masaj, va invitam sa va bucurati de o cana de ceai albastru, extrem de aromat, care va completa experienta senzoriala.

Este momentul sa descoperi magia masajului traditional asiatic alaturi de partenerul tau. Programeaza-te chiar acum online pentru un masaj de cuplu.

Promoții

BUDDHA SPA STUDIO ți-a pregătit cel mai îndrăgit tratament estetic, pachet de 5 ședințe/1h masaj anticelulitic la prețul de 700 ron, menit să îmbunătățească aspectul corpului. Masajul anticelulitic aplicat cu regularitate, va garanta atingerea obiectivelor dorite şi veţi putea obţine o piele fermă şi fină!

În fiecare dimineață, de luni până joi, între orele 10 și 17, poți beneficia de masajul Deep Tissue, la un preț special de numai 150 RON. Rezervă acum și începe ziua cu un masaj perfect!

Aici vei găsi exact ce ai nevoie pentru a-ți recupera echilibrul prin masaj și tratamente asiatice.

George Călinescu 7, (Dorobanți) București, Sectorul 1

© 2021 Buddha Spa 

made with  by adwizzor

Scroll to Top