Masaj prenatal

preț 200 RON

Loading...
O experienţă unică în fiecare aspect al său, perioada sarcinii atrage după sine şi o serie de nevoi speciale odată cu transformările esenţiale traversate de corp în această etapă. Cu ajutorul tehnicilor terapeutice aplicate în cadrul Masajului Prenatal, funcţiile muşchilor şi articulaţiilor sunt dezvoltate, în timp ce o atenţie deosebită este acordată îmbunătăţirii circulaţiei sangvine şi tonifierii corpului. Mai mult decât atât, unul dintre obiectivele terapeutice ale acestui tip de masaj este acela de a oferi mamei în devenire o experienţă profund relaxantă.

Promoții

BUDDHA SPA STUDIO ți-a pregătit cel mai îndrăgit tratament estetic, pachet de 5 ședințe/1h masaj anticelulitic la prețul de 700 ron, menit să îmbunătățească aspectul corpului. Masajul anticelulitic aplicat cu regularitate, va garanta atingerea obiectivelor dorite şi veţi putea obţine o piele fermă şi fină!

În fiecare dimineață, de luni până joi, între orele 10 și 17, poți beneficia de masajul Deep Tissue, la un preț special de numai 150 RON. Rezervă acum și începe ziua cu un masaj perfect!

Aici vei găsi exact ce ai nevoie pentru a-ți recupera echilibrul prin masaj și tratamente asiatice.

George Călinescu 7, (Dorobanți) București, Sectorul 1

© 2021 Buddha Spa 

made with  by adwizzor

Scroll to Top