Gift Card Buddha SPA Studio

Oferă darul relaxarii și armoniei specifice unui colț de rai asiatic chiar aici, în centrul orașului!

gift card

Gift Card-ul Buddha Spa Studio reprezintă cadoul ideal pentru orice persoană dragă ție! Indiferent că ești lipsit de idei de cadou sau că iți dorești să faci o surpriză cu emoție asiatică, noi iți oferim libertatea de a oferi un cadou unic, senzațional și extrem de eficient!

Dacă ești sigur pe intuiția ta, alege tipul de masaj sau masaje pe care iți dorești ca persoana dragă ție să le primească. Dacă iți dorești să oferi libertate, încarcă Gift Cardul cu o sumă pe care să o lași la dispoziția beneficiarului. Terapeutele noastre asiatice se vor ocupa cu explicarea fiecărui tip de masaj și tehnică în parte, astfel că vom ajuta orice oaspete să aleagă din meniul nostru procedura ideală pentru el!

Consultă meniul nostru de masaj și lasă-te inspirat de o infinitate de alegeri!

Voucher

Vă rugăm să alegeți masajele dorite pentru crearea unui voucher.
Prețul minim pentru un voucher este de 200 RON.

Nume *
Email *
Telefon *
Masaj *

Total

TOTAL
RON

Promoții

BUDDHA SPA STUDIO ți-a pregătit cel mai îndrăgit tratament estetic, pachet de 5 ședințe/1h masaj anticelulitic la prețul de 700 ron, menit să îmbunătățească aspectul corpului. Masajul anticelulitic aplicat cu regularitate, va garanta atingerea obiectivelor dorite şi veţi putea obţine o piele fermă şi fină!

În fiecare dimineață, de luni până joi, între orele 10 și 17, poți beneficia de masajul Deep Tissue, la un preț special de numai 150 RON. Rezervă acum și începe ziua cu un masaj perfect!

  • Home
  • /
  • Gift Card Voucher Masaj oferta la pret redus

Aici vei găsi exact ce ai nevoie pentru a-ți recupera echilibrul prin masaj și tratamente asiatice.

George Călinescu 7, (Dorobanți) București, Sectorul 1

© 2021 Buddha Spa 

made with  by adwizzor

Scroll to Top