Orice masaj la 150 lei

Acum ai ocazia să te răsfeți cu oricare din cele 7 masaje pe care le-am selecționat din oferta de vară pentru a te simti mai aproape de Bali, Thailanda sau Filipine. Pentru a le testa, poți selecta între orele 10 și 15, oricare din masajele de mai jos până pe 25 septembrie la doar 150 lei fiecare. Nu rata ocazia și încearcă-le pe toate! Vei fi surprins plăcut de fiecare dată.

Masaj deep tissue

Obiectivul acestui masaj este acela de a elimina tensiunea din muschi în profunzime. O tehnică eficientă, care presupune mişcări mai degrabă robuste, Masajul Deep Tissue ajută corpul să elibereze toxinele şi acidul lactic chiar şi din ligamentele şi tendoanele care prezintă riscul de a fi inflamate.

între 10:00-15:00

150 Lei

Masaj shiatsu

Aceste tehnici orientale utilizează în principal degetele, cu precădere policele, pentru aplicarea presiunii asupra unor puncte strategice din corp, iar mişcările specifice pot fi executate atât cu sau fără ulei de masaj, în funcţie de preferinţe.

între 10:00-15:00

150 Lei

Masaj suedez

Recomandate pentru începătorii în tainele masajului, aceste tehnici sunt ideale pentru relaxarea musculară şi eliminarea stresului. Printre multiplele beneficii oferite de Masajul Suedez se numară şi îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi implicit oxigenarea celulelor.

între 10:00-15:00

150 Lei

Masajul pentru relaxarea spatelui, capului şi umerilor

Un masaj foarte eficient pentru relaxarea părţilor corpului care de obicei sunt afectate de stres sau o poziţie nepotrivită de somn, această tehnică reprezintă remediul ideal pentru obţinerea relaxării mult dorite.

între 10:00-15:00

150 Lei

Masaj cu bete de bambus

O combinaţie perfect echilibrată de mişcări şi elemente menite să armonizeze corpul, în timp ce îi acordă toate premisele pentru a-şi îmbunătăţi forma.

între 10:00-15:00

150 Lei

Masaj anticelulitic

Un tratament estetic menit să îmbunătățească aspectul corpului, Masajul Anticelulitic ajută la detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor în timpul procesului de netezire a nodulilor adipoşi.

între 10:00-15:00

150 Lei

Masaj prenatal

O experienţă unică în fiecare aspect al său, perioada sarcinii atrage după sine şi o serie de nevoi speciale odată cu transformările esenţiale traversate de corp în această etapă.

între 10:00-15:00

150 Lei

Nu te-ai convins încă?

Ar fi bine să încerci până pe 25 septembrie. Toate aceste masaje vor avea alte prețuri după această dată.