Îmbină masajul de relaxare, cu tratamentul facial, reflexoterapia și masca faciala cu efect WOW!

preț 290 RON

Relaxare totală

Loading...

Relaxarea vine acum la pachet cu înfrumusețare, calm și răsfăț. Bucură-te de experiența masajului asiatic din cap până în picioare.

Pentru că aștepți de peste două luni, BUDDHA SPA STUDIO ți-a pregătit cel mai îndrăgit pachet de 4 servicii la preț de unul, pentru a te ajuta să îți redescoperi feminitatea și calmul interior. Pe parcursul unei ședințe de o oră și jumătate, terapeutele noastre asiatice te vor relaxa din cap până în picioare, la prețul de doar 290 ron!

Am ales masajul de relaxare pentru că acesta este unul dintre cele mai iubite de către clientele noastre. Tehnicile tradiționale de masaj te vor ajuta să elimini tensiunea, stresul și oboseala aglomerate în corp și să îți revii la starea naturală de bine și de armonie a trupului tău.

Beneficiile masajului facial sunt demonstrate atunci când vine vorba despre efectul său antiageing, de regenerare celulară și de lifting facial, diferențele fiind vizibile chiar de la prima ședință! Cu ajutorul mișcărilor specifice de masaj facial, reușim să redăm tonusul și suplețea tenului tău, ștergând efectele oboselii, stresului și lipsei somnului de pe chipul tău.

La finalul masajului facial, vom aplica o mască prețioasă cu efect transformator pe tenul tău, care îți va oferi un lifting instant și va da luminozitate și claritate tenului tău, micșorând aspectul porilor și omogenizand nuanța acestuia!

Timp de 20 de minute, în timp ce tu te bucuri de acțiunea intensivă a măștii faciale, terapeutele noastre îți vor oferi o sesiune de reflexoterapie. Datorită științei punctelor de presiune, eliminăm tensiunea și toxinele acumulate în organism și pornim procesul de regenerare și vindecare a organismului de la interior.

Am conceput acest pachet de răsfăț special pentru tine, femeia modernă, activă și înțeleaptă, care înțelege importanța grijii față de sine. Într-o oră și jumătate, îți oferim un pachet complet de relaxare din cap până în picioare, care te va ajuta să îți atingi cea mai bună formă a ta! Redescoperă-ți feminitatea și învață să primești relaxarea și calmul în viața ta!

In plus, poți face asta toată primăvara...