Tratament Facial Premium

preț 300 RON

Loading...

Îmbină îngrijirea de lux a tenului cu tradiția masajului asiatic.

Dezvoltat în jurul protocolului de tratament cosmetic al brandului Klapp, tratamentul Premium Luxury Facial se bazează pe puterea naturală de regenerare a pielii tenului și gâtului prin intermediul ingredientelor active și a tehnicilor de masaj tradițional facial.

Tratamentul începe cu demachierea cu o spumă activă pe bază de vitamina C pură. Ulterior, activăm circulația la nivelul tenului cu ajutorul masajului pentru a-l pregăti pentru peelingul enzimatic blând, ce poate fi aplicat fără grijă atât pe ten, cât și pe pleoape sau gât.

La final, masăm în profunzime tenul cu fiola de colagen, pentru a-i reda suplețea și fermitatea și a restabili nivelul optim de hidratare de la nivelul acestuia.

La finalul tratamentului, tenul este luminos, vizibil mai proaspăt, mai tonifiat și mai ferm.

Promoții

BUDDHA SPA STUDIO ți-a pregătit cel mai îndrăgit tratament estetic, pachet de 5 ședințe/1h masaj anticelulitic la prețul de 700 ron, menit să îmbunătățească aspectul corpului. Masajul anticelulitic aplicat cu regularitate, va garanta atingerea obiectivelor dorite şi veţi putea obţine o piele fermă şi fină!

În fiecare dimineață, de luni până joi, între orele 10 și 17, poți beneficia de masajul Deep Tissue, la un preț special de numai 150 RON. Rezervă acum și începe ziua cu un masaj perfect!

Aici vei găsi exact ce ai nevoie pentru a-ți recupera echilibrul prin masaj și tratamente asiatice.

George Călinescu 7, (Dorobanți) București, Sectorul 1

© 2021 Buddha Spa 

made with  by adwizzor

Scroll to Top