Masaj facial de lifting și fermitate

preț 250 RON

Loading...

Tenul este zona corpului cea mai predispusă la apariția semnelor îmbătrânirii. Alege să previi apariția acestora și să combați efectele anilor cu ajutorul masajului facial de lifting și fermitate. Rutina de masaj tradițional asiatic redă fermitatea și tonusul tenului, ajutând la diminuarea ridurilor fine, a pungilor de sub ochi și a pielii lăsate.

Efectul negativ al factorilor externi precum poluarea, razele soarelui, rutina de îngrijire incorectă, lipsa somnului sau stresul conduc la un ten cu un aspect inestetic, tern, obosit și lăsat. Masajul facial este cunoscut ca una dintre cele mai eficiente metode noninvazive de a reduce vizibil semnele îmbătrânirii și aspectului neplăcut al tenului. Cu ajutorul mișcărilor specifice și a protocolului de masaj, terapeuții noștri reușesc să redea elasticitatea și fermitatea pielii, oferind un efect de lifting vizibil chiar la finalul ședinței de tratament.

Promoții

BUDDHA SPA STUDIO ți-a pregătit cel mai îndrăgit tratament estetic, pachet de 5 ședințe/1h masaj anticelulitic la prețul de 700 ron, menit să îmbunătățească aspectul corpului. Masajul anticelulitic aplicat cu regularitate, va garanta atingerea obiectivelor dorite şi veţi putea obţine o piele fermă şi fină!

În fiecare dimineață, de luni până joi, între orele 10 și 17, poți beneficia de masajul Deep Tissue, la un preț special de numai 150 RON. Rezervă acum și începe ziua cu un masaj perfect!

  • Home
  • /
  • Masaje
  • /
  • Masaj facial și tratament cosmetic

Aici vei găsi exact ce ai nevoie pentru a-ți recupera echilibrul prin masaj și tratamente asiatice.

George Călinescu 7, (Dorobanți) București, Sectorul 1

© 2021 Buddha Spa 

made with  by adwizzor

Scroll to Top