5 beneficii esențiale ale reflexoterapiei

Una dintre cele mai vechi tehnici de masaj tradițional, reflexoterapia continuă să îi surprindă pe amatorii de masaj chiar și în zilele noastre. 

Primele atestări ale reflexoterapiei au o vechime de peste 3000 de ani. De-a lungul timpului, aceasta a fost perfectionată și utilizată atât ca tehnică medicală, pentru tratarea diferitelor afecțiuni prin intermediul punctelor reflexogene ale organelor interne, cât și ca modalitate de relaxare. 

Știința reflexoterapiei a studiat în ultimele secole legatura punctelor reflexogene, puncte de legătură prezente în tălpi, palme, gât și urechi cu corespondenții lor la nivel intern, în scopul de a putea preveni și ameliora afecțiuni specifice ale acestora.

Ghidându-se după o hartă a zonelor și punctelor reflexogene, terapeuții te pot ajuta să îți înțelegi mai bine nevoile corpului, să depășești blocaje interioare sau să tratezi de la interior, prin forța vindecătoare naturală a organismului, afecțiunile cu care te confrunți.

Astăzi, beneficiile reflexoterapiei depășesc domeniul relaxării, acestea putând reprezenta o veritabilă soluție pentru problemele si disconfortul cauzate de stilul de viață cotidian, stres, oboseală sau schimbări de anotimp.

Încearcă masajul de reflexoterapie și imunizare la Buddha Spa Studio! Terapeutele noastre asiatice te vor ajuta să îți întărești organismul de la interior!

1. Reflexoterapia tratează problemele imunitare

Mișcările specifice de apăsare și masaj circular folosite de către reflexoterapeut reglează procesul natural de asimilare a nutrientilor și vitaminelor la nivelul organismului, reușind astfel să amelioreze anemiile, să reducă problemele tractului digestiv și să trateze afecțiuni precum enterocolita.

Reflexoterapia poate grăbi procesul natural de vindecare a bolilor de sezon, precum gripa, răceala sau sinuzita.

2. Reflexoterapia calmează durerile de cap

Prin atingerea și stimularea punctelor reflexogene din tălpi, reflexoterapia s-a dovedit benefică în tratarea migrenelor, durerilor de cap și tulburărilor de somn.

3. Reflexoterapia stimulează circulația și accelerează procesele metabolice

O ședință de reflexoterapie stimulează circulația sângelui la nivelul mâinilor și picioarelor și pornește procesul natural de detoxifiere a organismului, îmbunătățind metabolismul și tonusul. Corpul tău va primi un boost de energie, iar tu te vei simți odihnit și revigorat. 

4. Reflexoterapia reduce inflamația și are efect analgezic asupra organismului

Studiile au demonstrat că reflexoterapia poate reduce inflamația la nivelul corpului, contribuind totodată și la calmarea durerilor interne, cronice sau cauzate de diferite anomalii ale proceselor fiziologice.

5. Reflexoterapia îți oferă relaxare totală

Datorită conexiunii punctelor reflexogene de la nivelul extremităților cu organele interne și sensibilitatea sporită a acestora, masajul de tip reflexoterapie îți relaxează corpul atât la interior, cât și la exterior, ajutând la instaurarea unei stări de calm și liniște. 

Terapeuții Buddha Spa Studio combină știința asiatică a reflexoterapiei cu aromaterapia pentru a te ajuta să atingi starea de relaxare pe care ți-o dorești.Folosind ca emolient o loțiune specific asiatică și având ca accesoriu stick-ul de lemn specific filipinez, aceștia reușesc să izoleze și să trateze fiecare zonă reflexogenă în parte.

De reținut că la Budhha Spa Studio reflexoterapia combinată cu orice alt tip de masaj aduce beneficii sănătății organismului pe termen lung.

Lasă-te pe mâinile profesioniștilor noștri!

Încearcă masajul de reflexoterapie și imunizare la Buddha Spa Studio! Terapeutele noastre asiatice te vor ajuta să îți întărești organismul de la interior!
Shopping Cart
Scroll to Top

Programul nostru de sărbători

Sărbători Fericite!